Registreren Forum


Uit veigheids- en privacy-overwegingen is gekozen voor een ‘gesloten’ forum. Dit betekent dat u zich dient te registreren om het forum te kunnen bezoeken of om een post of reactie te kunnen plaatsen.

Via de button hieronder kunt u een registratie aanvragen. Vermeld uw naam en het e-mailadres waarmee u geregistreerd wilt worden. Klik op de button om een Registratie aan te vragen…

Na het registreren krijgt u een berichtje terug met een Gebruikersnaam en een Wachtwoord waarmee u kunt inloggen. U dient één maal in te loggen om de registratie te bevestigen.

Mocht u een online mail-service gebruiken zoals outlook.com of gmail.com, stuur dan via die mail-service een berichtje aan en vermeld daarin uw naam en het e-mailadres waarmee u geregistreerd wilt worden.

Als u een dag na het registreren nog geen bericht ontvangen hebt, kunt u in de map Ongewenste items of Spam van uw e-mailprogramma kijken; in sommige gevallen komt het bericht daarin terecht. Als dat niet zo is kunt u contact opnemen met de forum-beheerder:


Forum hulp

Informatie over het plaatsen van een Reactie of Topic vindt u hier: Forum hulp.

Mist u een Categorie of een Onderwerp in één van de Categorieën, of ziet u iets dat beter kan… meld het de .