Archief De Berkenhof


Een nieuw bestuur

1 mei 2020

Op een alternatieve locatie – de speeltuin – is er een nieuw bestuur gekozen. Marco Brinks neemt afscheid als secretaris. Grote dank voor zijn enorme inzet!


De Aanhanger Agenda

23 november 2019

Er zijn op De Berkenhof twee aanhangwagens die de bewoners kunnen gebruiken, een kleine en een grote. Sinds vandaag is er een Aanhanger Agenda.

Lees Verder


Nel de Graaf overleden

15 augustus 2019
Een ingezonden stukje van Areke

In memoriam
De vrouw die aan de wieg stond van ‘De Berkenhof’ Nel de Graaf, de moeder van Evert de Graaf, is afgelopen dinsdag 13 augustus 2019 overleden. Ik wil daar graag bij stil staan en met iedere bewoner delen wat zij heeft betekend voor ons.

Lees Verder


De Berkenhof heeft een Forum

11 februari 2019

Op de website is een Forum geplaatst! U kunt daar lezen over allerlei zaken die op het Park leven. U kunt meedoen, door ideeën uit te wisselen, een Reactie te plaatsen of een Topic in één van de Onderwerpen te starten. Wel dient u zich te registreren om het forum te bezoeken en iets te kunnen plaatsen.

Inmiddels blijkt er voor het forum geen interesse te zijn en is het na vijf jaar in maart 2024 opgeheven.


Vragen over Straatnaam Berkenhof

26 april 2018

De straatnaamwijziging heeft een aantal vragen opgeleverd. Onze straatnaamwijziging is een zogenoemde infrastructurele wijziging. Zo’n wijziging is ongebruikelijk en het kost tijd voordat deze overal kan worden doorgevoerd.

Lees verder


Straatnaam Berkenhof officieel

21 april 2018

Gisteren is de straatnaamwijziging officieel door de gemeente doorgevoerd. Daarmee is, of wordt op korte termijn, bij een groot aantal officiële organisaties uw adres automatisch gewijzigd en bestaat uw oude adres in veel gevallen niet meer.

Lees verder


Van Chalet-park naar Woongebied

26 februari 2018

Na de legalisatie van de Berkenhof zijn we nu in een volgende fase.

Lees verder


Informatie-avond Maarsseveense Plassen

3 maart 2017

Het ontwerpbestemmingsplan “Maarsseveense Plassen e.o.” ligt vanaf vrijdag 3 maart t/m 13 april 2017 ter inzage.

Lees verder


Berkenhof krijgt Subsidie

2 november 2016

De Berkenhof heeft een subsidie gekregen van maar liefst € 7.292,00 van de Rabobank om de voetbalkooi en de speeltuin te vernieuwen. Afgelopen jaar heeft Charlotte van Vugt een aanvraag ingediend voor een bijdrage uit het Coöperatiefonds van de Rabobank. Op 2 november 2016 kreeg Charlotte, in aanwezigheid van Marco Brinks, Rob Overeem en Gerrie Roelofsen tijdens een feestelijke avond een cheque uitgereikt.

Bedankt Charlotte!

subsidie voor de berkenhof

archief