Speeltuin


De nieuwe speeltuin vraagt meer tijd. Het bestuur gaat dat als volgt aanpakken, met ondersteuning van onder andere Charlotte en in gesprek met bewoners.

De speeltuin moet twintig jaar mee kunnen. Afwatering, verlichting en toegankelijkheid moeten in orde zijn, de toestellen zijn gecertificeerd en voor alle leeftijdsklassen moet er iets te beleven zijn. Daarnaast willen we een groene en gezellige uitstraling en willen we niet alles inkopen, maar ook sommige onderdelen (waarvoor geen certificering nodig is) zelf (samen!) bouwen.

Uiteraard moeten we binnen het budget blijven, maar wij willen bepaalde ideeën en het budget op de ALV in mei bespreken, om meer mogelijk te maken dan met alleen het budget van de Rabobank subsidie van 2 november 2016. Dit kan betekenen dat we de speeltuin niet in één keer aanleggen, maar gefaseerd, en dat bepaalde stappen wat langer duren.

U mag meedenken! Stuur ideeën en wensen naar:

Hoe eerder u komt, hoe beter, want we merken dat veel mensen dit een leuk en belangrijk project vinden. Wij willen het proces laten verlopen volgens een stappenplan (van grof naar fijn), maar we merken nu al dat het ook organisch ontwikkelt in een richting waar iedereen met goede ideeën aan bijdraagt.

Met andere woorden: als u later komt met uw inbreng, is er een grotere kans dat uw wens niet meer past omdat we al bepaalde keuzes hebben gemaakt. In februari organiseren we ook een bijeenkomst.

We maken er samen iets moois van! Zie werkdocument.