Gezelligheids-commissie


Geschiedenis

In het voorjaar van 2018 is het gezelligheids-commissie-stokje overgenomen door Bernedette Dijkstra (nr. 33), Ellen Lennartz (nr. 22) en Sandra Overbeek (nr. 52).

De gezelligheidscommissie is in 2013 opgericht en bestond tot de zomer van 2017 uit Areke van Eijk, Corrie de Ruiter en Don Desdombes.

De gedachte is wat meer saamhorigheid te krijgen o.a. door een jaarlijkse feestavond te organiseren. Op deze avond brengt iedereen die aanwezig is iets te eten mee.

Dit heeft al die jaren geleid tot een feestelijke, zeer rijk gevulde, gevarieerde tafel met zelfgemaakte of gekochte lekkernijen.

Je kunt zien dat er door iedereen veel liefde in is gestoken. De commissieleden maken grote pannen soep met brood. Het is een ongedwongen sfeer… lekker kletsen, kennismaken indien nodig, wat achtergrond muziek onder het genot van de hapjes en drankjes.

Wij hopen ook altijd dat nieuwe bewoners op het feest komen. Bij speciale gelegenheden zorgen we voor een hapje en een drankje.

Tevens zorgt de commissie in het voorjaar voor zomerbloeiers in de plantenbakken, die op de parkeerplaatsen en de paden aanwezig zijn en voor een vrolijke uitstraling zorgen. Met hulp van medebewoners worden ze van water voorzien. Ook zetten wij in december de kerstboom neer en zorgen we voor versiering en de kerstverlichting.


Terug naar Bewonersinitiatieven


icoon gezelligheidscommissie