Aanhanger Agenda


Bewoners van De Berkenhof kunnen gebruik maken van de twee gemeenschappelijke aanhangers. Wel dient u zich daarvoor te registreren bij de Aanhanger Agenda. Na registratie kunt u een aanhanger reserveren voor een bepaalde periode. Het gebruik van een aanhanger kost per keer € 5,00. U krijgt daarvoor een tikkie na de reservering.

Reserveer minimaal 12 uur van te voren

U dient minimaal 12 uur van te voren uw reservering te maken. Als u een reservering heeft gemaakt, krijgt u een berichtje met een tikkie (€ 5,00) en een code voor het sleutelkastje. Het sleutelkastje hangt bij de container op de bezoekersparkeerplaats. Daar staan ook de aanhangers.

De code is voor een beperkte tijdsduur geldig en na gebruik van de aanhanger kunt u de sleutel terug in het kastje plaatsen.

Controleer de aanhanger op schade

Controleer voor gebruik de aanhanger en meld eventuele schade aan. Niet vooraf gemelde schade kan worden verhaald op de laatste gebruiker van de aanhanger.

Schade aan de aanhanger die tijdens uw gebruik is ontstaan, dient ook direct gemeld te worden aan .

Gebruik aanhangers

Het wieltje aan de voorzijde van de aanhanger dient helemaal naar boven gedraaid en vastgezet te worden voordat u de weg op gaat. Controleer bij de grijze aanhanger of het afdeknet in de disselkist aanwezig is en stop het na gebruik terug.


icoon aanhanger